Hvorfor finnes denne bloggen?

Mange starter blogg uten å vite hvorfor de gjør det, sånn er det ikke for oss. Vi vet akkurat hvorfor vi har bestemt oss for å lage denne bloggen.

Hvorfor lagde vi N-Tec.no?

Fordi vi er utrolig opptatt av nanoteknologi. Det er så enkelt. Vi vil dele vår interesse med omverden, og vi tror at jo flere som ser denne bloggen, jo flere vil være interessert i å høre hva det er vi holder på med. Det er i alle fall det vi håper.

Temaer på denne bloggen

Du vil finne ulike temaer innenfor teknologi på denne bloggen, men det med utvikling og produksjon av nanokarbonrør er noe vi har vært opptatt av lenge. Det vi også er opptatt av er markedsføringen til denne. Det er ikke alltid lett å vite hvordan man skal markedsføre slike ting, men det er også en av grunnene til at vi opprettet denne bloggen. Da kan vi læren mer om markedsføring selv og dele informasjonen med dere.

Spørsmål og svar

Hvis du har noen spørsmål så er det bare å ta kontakt. Vi prøver å svare så godt vi kan. Vi er jo uheldigvis ikke eksperter innenfor alt som har med nanoteknologi å gjøre, men vi liker å lære. Kanskje du kan stille oss noen spørsmål som får oss til å tenke?

Bloggen kommer uansett til å bli oppdatert når vi får tid og anledning til det. Det er nesten å regne for en slags hjernedump der vi bare kan skrive det vi tenker på!