Velkommen til N-Tech.no!

Hei og velkommen.

Dette er en side for deg som har lyst til å lære litt mer om ulike typer teknologi.

Hva slags teknologi vil vi skrive om?

Dette er kanskje noe du tenker, så her skal vi forklare litt om hva det er vi tenker. Vi er veldig interessert i nanoteknologi og vårt fokus forblir hovedsaklig på dette. Vi skal selvsagt dykke dypt ned i ulike temaer relatert til dette.

Det vi har lyst til å følge er å utvikling, produksjon og markedsføring av nanoteknologi, men også ha fokus på arketyper av karbon-nanorør. Dette høres kanskje litt snevert ut, men det er absolutt mer omfattende enn det høres ut som.

Norsk forskning

Vi vil prøve å publisere en del norsk forskning innenfor teknologi og nanoteknologi. Det er gøy å følge med på feltet og vi håper at du tenker akkurat det samme.

Hvordan ser vi på nanoteknologi?

Dette er noe vi er utrolig opptatt av og derfor vil vi skrive en del om dette. Det er ikke alle som vet hva nanoteknologi er, så vi vil også prøve å formidle dette til mennesker som er nybegynnere. Vi vet jo at det er slik med alle temaer og ulike typer forskning, det virker veldig uoverkommelig i begynnelsen, men plutselig så ordner det seg og man begynner å skjønne mer og mer.

Formidle glede

For oss er det veldig viktig å formidle glede med det vi gjør og det er hovedgrunnen til at vi har opprettet denne hjemmesiden. Vi håper at vi kan snakke med andre interesserte og ikke minst dele synspunkt om utvikling, produksjon og markedsføring av nanoteknologi. Har du noen synspunkter på det?

Still spørsmål

Det er ikke en god diskusjon uten at vi stiller spørsmål til hverandre, derfor oppfordrer vi også deg til å stille spørsmål til oss og andre rundt deg.

God lesning!